Novi Sad +381 021 6616764 / mob. +381606451412 | mozaikprimo@mts.rs | Predstavnistvo Brčko:+38765876116

Skijatos

SKIJATOS VILA HULIS

VILA HULIS –Nalazi se u gradu Skijatosu, na oko 10 minuta šetnje do luke i oko 1,5 km od gradske plaže Megali Amos. U blizini objekta se nalazi autobuska stanica kojom se lako stiže do svih najatraktivnijih plaža na ostrvu kroz svega 15-20 minuta. Vila sadrži otvoren bazen sa ležaljkama i barom namenjenim gostima vile. Svaki studio ima svoj kuhinjski blok, kupatilo, terasu, tv, klima uređaj. Dvokrevetni studiji se nalaze u centralnom objektu na prizemlju i prvom spratu. Vila je sa bazenom i dvorištem kompletno ograđena, tako da ceo kompleks pruža osećaj privatnosti. Bežični internet je uključen u cenuKlima uređaj se doplaćuje 5€ dnevno.

SKIJATOS :

 

Najpoznatije i najposećenije ostrvo severnih Sporada. "Ostrvo sunca" kako ga još nazivaju sa 3000 sunčanih sati godišnje predstavlja najsunčanije mesto u Evropi. Iako malo ostrvo ima više od 60 prelepih plaža. Najpoznatija plaža Koukounaries nalazi se na top listi 10 najboljih plaža na svetu.

LETO 2019 :

CENE IZ TABELE SU IZRAŽENE PO OSOBI U EVRIMA NA BAZI NAJMA STUDIJA/APARTMANA
SKIJATOS_CENE
NAPOMENE

U slučaju korišćenja našeg autobuskog prevoza (osim u slučaju cena sa zvezdicom), cena iz tabele se uvećava za 50€-odrasli, 45€-deca do 12godina. Nije moguće kupiti samo autobusku kartu po toj ceni, osim u slučaju kada se kupuje za dete koje deli zajednički ležaj sa roditeljima.

 

NAPOMENA: SMEŠTAJ I PREVOZ  SE PLAĆAJU U AGENCIJI. TRAJEKT I TRANSFER SE PLAĆAJU VODIČU NA LICU MESTA.

 

POPUSTI ZA DECU:

Dete do 6,99 godina kada spava u zajedničkom ležaju u pratnji najmanje dve odrasle osobe plaća samo cenu autobuske karte na datoj destinaciji. Ima sedište u autobusu, ali nema svoj ležaj.

Dete od 7 do 15,99 godina u pratnji najmanje dve odrasle osobe plaća ležaj 80% od pune cene i ima svoj redovan ležaj.

ARANŽMAN OBUHVATA:

- boravak od 11 dana / 10 noćenja sa uslugom po izboru

- usluge predstavnika organizatora putovanja

- čista posteljina i peškiri pri dolasku i zamena jednom u toku smene

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- Prevoz autobusom (klima, TV/DVD)

- povratnu trajekt kartu do ostrva

- transfer na ostrvu (luka – vila – luka)

- Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (OBAVEZNO),  posredstvom agencije po osobi za sve putnike po uslovima (oko 1 € za odrase od 18-70 godina, oko 0,50 € za decu od 6 meseci do 18 godina po danu )

- gradska komunalna taksa od 0,5€ po studiju/apartmanu dnevno (uvedena 01.01.2018.godine). Plaća se na licu mesta.

- Fakultativne izleti, individualne troškove

- Održavanje higijene u izabranom apartmanu/studiju tokom boravka (čišćenje, pranje sudova, iznošenje smeća...)

NAPOMENA: Putnici u luci Volos napuštaju autobus sa svojim stvarima kada se ukrcavaju na trajekt. Po dolasku na ostrvo, putnike i njihove stvari preuzima i razvozi do izabranih vila lokalni autobus, iznajmljen od strane naše agencije. Vreme povratka poslednjeg dana boravka nije fiksno za svaku smenu, već zavisi od rasporeda vožnje trajekta. Putnici napuštaju vilu u 9h sa stvarima koje ostaju u luci i o kojima se putnik brine do polaska trajekta ka Volosu.

U objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 sati, a isti se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00 sati (lokalno vreme). Putnici ulaze u čist i spremljen objekat. Tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Svaki peti dan se menja posteljina. Objekti su opremljeni peškirima.

 • Fakultativne izlete organizuje ovlašćena lokalna agencija, partner Organizatora prema sopstvenim uslovima, standardima i cenama. Organizator ne obavezuje svoje goste na korišćenje fakultativni izleta.
 • Ukoliko jedna osoba koristi apartman/studio/ DOPLATA 50 % na cenu iz tabele
 • Ukoliko se spajaju dve smene cena paket aranžmana druge smene se umanjuje za 50 €
 • Ne postoji mogućnost kupovine samo autobuske karte, sem u slučaju dece (videti ispod:“Popusti za decu“)
 • Broj putnika po smeni može se značajno razlikovati. Organizator se ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao i u odlasku
 • Fakultativne izlete organizuje lokalna turistička agencija. Prijavljivanje kao i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene. Fakultativni izleti se organizuju samo ako ima dovoljan broj prijavljenih za realizaciju izabranog izleta, prema programu i uslovima inopartnera.
 • Transferi do i od Novog Sada/Beograda mogu biti realizovani taksijem, mini-busom, kombijem ili putničkim autobusom. Prevoz se obavlja autobusom turističke klase (klima, audio-video opremom)
 • Autobus po dolasku u mesto vašeg boravka staje što je moguće bliže smeštajnom objektu
 • Dan pred povratak sa letovanja putnici su dužni da se informišu kod predstavnika ili će biti obavešteni na oglasnoj tabli o tačnom vremenu povratka po lokalnom vremenu

Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Cene su izražene u evrima, u protivvrednosti dinara na dan uplate po višem kursu Erste Banke. U slučaju promene kursa dinara ili cene prevoza, nenaplaćeni deo aranžmana podleže promeni. Akontacija od 30 % se uplaćuje prilikom sklapanja ugovora, a ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika, ali tako da je celokupna uplata izvršena minimum 15 dana pre početka korišćenja aranžmana.         Lice ovlašćeno za prijem reklamacije je :Slavica Ćumurović ,Sutjeska 2, Novi Sad 060/6451412 Aranžman je rađen na bazi najmanje 45 putnika. Krajnji rok za obaveštenje o otkazivanju putovanja u slučaju nedovoljnog broja putnika je 5 dana pre datuma polaska.  Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Mozaik primo doo Licenca  Ministarstva za turizam  OTP br. 45/2017 od 26.05.2017  Sutjeska U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima garancije putovanja  broj polise(garancije) 30000007142, datum izdavanja polise(garancije) 09.05.2018.  u visini od 300.000 Eur, za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja. Davalac garancije MILENIJUM OSIGURANJE  ADO,  U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti: mail office@milenijum-osiguranje.rs tel. + 381 11 715 23 00, ili asistentskoj kući CORIS na telefon + 381 11 36 36 999, ili na mail coris@coris.rs, uz potpunu podršku putniku 24h. CENOVNIK BR. 09 od 01.11.2018.godine

PROGRAM PUTOVANJA:

 1. DAN: Polazak u dogovoreno vreme, sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja.

2-11. DAN:  Dolazak u luku Volos u jutarnjim časovima. Transfer trajektom do ostrva. Smeštaj u izabranu vilu na bazi 10 noćenja/11 dana

 1. DAN: Povratak sa Skijatosa u zavisosti od satnice trajekta (dan pre povratka obaveštenje o vremenu povratka biće istaknuto u holu na oglasnoj tabli vile u kojoj borave naši putnici)
 2. DAN: dolazak u Beograd, Novi Sad u jutarnjim časovima, zavisno o zadržavanja na granici

 

Leave your comment

Mozaik primo D.o.o

koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.