Novi Sad +381 021 6616764 / mob. +381606451412 | mozaikprimo@mts.rs | Predstavnistvo Brčko:+38765876116

VILA JADRANSKI BISERI-ČANJ

ČANJ-VILA JADRANSKI BISERI

Vilu Jadranski biser čine moderni apartmani izgrađeni 2016. godine. Udaljena je 450 m od plaže.Vila poseduje dvorište, parking i 8 apartmana. Apartmani se nalaze u  prizemlju, visokom prizemlju i prvom spratu. U sklopu vile, u dvorištu, nalazi se roštilj. Vila poseduje četvorokrevetne apartmane sa dve prostorije, s tim da su u jednoj prostoriji, u sklopu kuhinje, dva singl ležaja, a druga prostorija je spavaća soba sa francuskim ležajem. Kuhinja je opremljena sa osnovnim posuđem i frižiderom. Apartman ima svoje kupatilo, fen za kosu, TV i internet. Četvorokrevetni  duplex  apartmani su sa dve spavaće sobe i posebnom kuhinjom ( jedna soba sa dva singl ležaja i druga soba sa francuskim ležajem) i kupatilom. Takođe su  opremljeni sa osnovnim posuđem, frižiderom, fenom za kosu, TV-om i internetom. Vila poseduje 8 apartmana i svaki apartman je opremljen sa posteljinom i peškirima. Posteljina i peškiri se menjaju na svakih 5 dana. Vila poseduje klima uređaj koji je uračunat u cenu. Sedam apartmana ima svoju terasu, dok jedan apartman na prvom spratu ima francuski balkon. Na krovu vile ima zajednička terasa sa ležaljkama.

VILA Jadranski Biseri galerija fotografija :

Vila Jadranski Biseri
  •  Svaki od apartmana poseduje klima uređaj, TV, kablovsku, internet, telefon, sef i zasebno parking mesto.
  • Apartmani su opremljeni po najvišim standardima, nameštajem od biranih materijala, elegantno raspoređenim, kako bi gostima bio garantovan visoki komfor i udobnost.
  • Jadranski biser je moderni apartmanski smestaj smešten u Čanju, na 450 metara udaljenosti od plaže, sa prostranim i lepo aranžiranim dvorištem, predstavljaju idealno mesto za Vaš odmor.
NAPOMENE

NAPOMENA : Minimum najma apartmana je  7 dana

  • 1/4 A -1  soba sadva ležaja u kojoj se nalazi i kuhinja i druga soba sa francuskim ležaje,
  • 1/4 D - 2 sobe sa dva ležaja i odvojena kuhinja

 

Napomena : Boravišna taksa

- Deca  do 2 godine gratis,

- Deca od 2-12 godina plaćaju 50% od iznosa BT   0,50€ dnevno

-  Deca 0d 12 godina plaćaju  1 €

-  Odrasli plaćaju punu cenu iznosa BT 1 € dnevno

 

Popusti za decu : Deca do 2 godine gratis bez ležaja

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

- Smešaj na bazi 10 noći/11 dana,

- Troškovi organizacije putovanja

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

- Prevoz

- Međunarodno zdravstveno osiguranje (do 18 godina 6 €, od 18- 65 godina 11 €)

- Fakultativni program

Cene su izražene u evrima, u protivvrednosti dinara na dan uplate po višem kursu Erste Banke. U slučaju promene kursa dinara ili cene prevoza, nenaplaćeni deo aranžmana podleže promeni. Akontacija od 30 % se uplaćuje prilikom sklapanja ugovora, a ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika, ali tako da je celokupna uplata izvršena minimum 15 dana pre početka korišćenja aranžmana. Aranžman je rađen na bazi najmanje 45 putnika. Krajnji rok za obaveštenje o otkazivanju putovanja u slučaju nedovoljnog broja putnika je 5 dana pre datuma polaska.  Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Mozaik primo doo Licenca  Ministarstva za turizam  OTP br. 42/2014 od 09.05.2014  Sutjeska U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima garancije putovanja  broj polise(garancije) 30000001058, datum izdavanja polise(garancije) 25.01.2017.  u visini od 300.000 Eur, za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja. Davalac garancije MILENIJUM OSIGURANJE  ADO,  U slučaju nastanka osiguranog slučaja kao posledice insolventnosti putnik se može obratiti: mail office@milenijum-osiguranje.rs tel. + 381 11 715 23 00, ili asistentskoj kući CORIS na telefon + 381 11 36 36 999, ili na mail coris@coris.rs, uz potpunu podršku putniku 24h.

Leave your comment

Mozaik primo D.o.o

koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.